Referenser

Albert Production har lång erfarenhet av att vara en samarbetspartner som producerat företagsevenemang och möten som gjort succé och varat länge. Här är några röster.

Albert har en intuitiv och kreativ förmåga och kan förstå och omsätta mina behov till konkreta övningar och upplevelser som jag använder i mina processer. Hon producerar idéer, upplägg och aktiviteter som kopplar till och förstärker lärandet i våra utbildningar. Hon vill på riktigt vara med och göra skillnad när människor ska mötas.

Helena Eriksson Grönbek  – Leadershipcoach Santander Consumer Bank – Nordics

”albert, det hade förmodligen varit lättare att skriva en roman jämfört med att på två rader beskriva den fantastiska resa du har tagit med mig på. Med fokus på budskapet, blandat med kreativitet, glädje och livsperspektiv, tackar jag för ett ovärderligt samarbete.”

Peter Ågren – Carnegie Privatbank

”albert spelar inte bara pingis, hon är grym på att skräddarsy kundevenemang också!”

Mikael ”äpplet” Appelgren

”När vi ska genomföra en stor konferens vill vi säkerställa att mötet ger ett värde, som motsvarar de pengar och den tid vi investerar i. För mig är det då nödvändigt att ha ett bollplank som Albert att sortera upp alla idéer med. Alberts egen kreativitet, hennes erfarenhet, skaparglädje och breda kontaktnät gör att vi alltid uppnår målet, att skapa värdefulla och meningsfulla mötesplatser.”

Annelie Nordström – Förbundsordförande – Kommunal

Albert är en otroligt varm människa och denna värme präglar och genomsyrar det som Albert skapar. Jag har fått glädjen att jobba med Albert två gånger i samband med att GodEl arrangerar sin årliga ”Tackkväll.” Syftet med Tackkvällen är att säga tack till alla de människor och företag som engagerat sig i och bidragit till GodEl och målet har varit att förnya engagemanget och skapa en samhörighet hos de som varit med. Båda gångerna som Albert varit med så har vi lyckats över förväntan. Våra kvällar har präglats av värme, kärlek och hoppfullhet och jag vet att många gått därifrån och varit både rörda och inspirerade.  Det krävs en otrolig detaljkontroll samtidigt som man har helhetssyn för att få allt att fungera och Albert har båda kvaliteterna. Som pricken över i finns Alberts värme som gör att allt inte bara fungerar utan får liv, mening och en själ.

Marie Dahllöf – VD på GodEl

”Hon ger sig in under huden på varje kund, känner av och in och bidrar med något som skapar resultat och är genuint – något som blir bestående.  Hon är kreativ och lyhörd, med en förmåga att skapa mod nog för kunden att våga sig utanför sin trygghetszon – o där, där ser hon till att det skapas magic ?”

Lisa Ekström – Kamoja

Som leverantör till Albert under många år så vet vi exakt vad hon vill ha. Vi har lokaler som ramar in känslan med det hon gör. Att komma till oss är som att komma hem, och hos oss vet vi att hon känner sig hemma.

Vännerna på Lundqvist & Lindqvist

Sanna Gernandt – First Impression Manager

”Jag och några av mina kollegor hade nöjet att få arbeta med Albert under produktionen av Microsoft TechDays 2015. Albert hade goda idéer om hur vi skulle sätta den röda tråden utifrån vår målbild. Hon såg också till att vi fick en fin visuell inramning av produktionen på scenen, genom underhållning och rekvisita. Sist men inte minst hade hon ett gott öga för alla detaljer i hela produktionsprocessen. Resultatet blev en mycket lyckad key note!”

Sara Kullgren – Director Developer Experience – Evangelism, Microsoft

”Albert” är skillnaden som gör skillnaden – jag vet, av egen erfarenhet!”

Kjell Enhager – Föreläsare, coach

”Att arbeta med ”albert” är en annorlunda upplevelse. Ofta krävande eftersom hon vill hitta en mening och en ”röd tråd” i allt som ska ske. Men allt är mödan värt då resultatet alltid blir fantastiskt. Jag vet detta då jag arbetat tillsammans med henne i flera projekt under fyra år.”

Mats Rönnlund – CEO, We-Consulting

“albert ställer de rätta frågorna så att evenemanget passar mig som handen I handsken. Säkerställer att det jag står för som person och varumärke, återspeglas i allt från val av lokal och miljö, till mat och inramning. Tänker på allt och finns överallt. Skapar succé från start till mål.”

Annika R Malmberg Hamilton – Framgångsexpert, Författare

”albert” hjälper oss att skapa meningsfulla möten. Hon lämnar ingenting åt slumpen. Omtanken om alla detaljer – leder till att våra Keolisdagar för alla chefer, blir en succé. ”You are one of a kind!!”

Magnus Åkerhielm – VD Keolis Sverige AB

”Jag gör över 200 föredrag årligen. Många konferenser och event ser ungefär likadana ut, men ibland händer något annorlunda och jag ser att någon har tänkt lite extra. Just så är det när ”albert” är inblandad. Jag märker direkt att det finns en röd tråd, en tanke, något annorlunda. Varje gång jag föreläst på ett evenemang där ”albert” varit arrangör så har jag konstaterat att det är allt annat än normalt. Då pratar jag inte bara om arrangemanget, även kunden är onormalt nöjd. ”albert” har nämligen förstått att dramat ligger i detaljerna och hon lämnar inget åt slumpen. Alltid med kunden i fokus. Det är ett rent nöje att jobba med riktiga proffs!”

 Olof Röhlander – Mental Tränare, föreläsare, inspiratör

”Att få samarbeta med ”albert” är som att få en vitamininjektion! Energihöjande och vitaliserande! Jag vet, jag har upplevt det många gånger!”

Lill Lindfors – Artist

”albert” analyzes every little part of the planned meeting, with the purpose to detect and avoid any problem that could disturb the event.”

Ulrik Clemens von Döbeln – Hoteldirektör Såstaholm Hotell & Konferens

”albert” ska man använda för att hon alltid levererar högt resultat som beror på hennes kompetens, energi och engagemang. Det tillsammans med ett gediget förarbete ger det resultatet man vill ha.

Camilla Bäckström – Platschef, Runö Möten & Events

”Under alla mina år som programledare, producent, föreläsare och konceptutvecklare har ”alberts” och mina vägar korsats många gånger. Ju mer jag arbetar med henne desto mer beroende blir jag. ”albert” är nämligen min drömprojektledare. Professionell, kunnig, ansvarsfull, lyhörd, omtänksam, modig och begåvad som få. Om Albert Production kvalitetssäkrar blir det bra, helt enkelt”.

Annika Dopping – Producent, journalist

”Vi tog hjälp av albert för vi ville göra en riktigt bra föreläsning! En föreläsning som berör men som ändå är lätt att ta till sig. Hon ledde oss galant genom en tydlig process med stadig hand och tydliga hemuppgifter. Ingen tveksamhet om hon var ärlig i processen, utan med stort hjärta gavs utvecklande feedback. Utan hennes stöd hade vi inte lyckats så bra som vi nu gjorde, så varm rekommendation från mig!”

Anna Ahrenfelt, VD Hållbar Vardag